Ekohoitola Balanza

SHANKARAN IHONHOITOTUOTTEET

TULOKSELLISTA LUONNOLLISTA KAUNEUDENHOITOA SINUN IHOLLESI

Yksilöllisesti

Kansainvälistä arvostusta saaneet Shankaran ihonhoitotuotteet noudattavat intialaista Ayurveda-perinnettä, joka on ikiaikainen oppi koko kehon hyvinvoinnista. Naiset ja miehet hellivät itseään yksilöllisillä ja hoitavilla Shankaran tuotteilla. (Ayurvedasta tarkemmin sivun alaosassa)

KASVOJENHOITOTUOTTEET
VARTALONHOITOTUOTTEET
AROMATERAPIAÖLJYT

Tuotteiden ayurvediset ainesosat tasapainottavat niin ihoa, mieltä kuin tunteita.

100 % LUONNONMUKAISTA KAUNEUDENHOITO

Shankaran tuotteiden aineisosat ovat 100 %:sesti luonnosta tai luonnonmukaisesti luomuviljeltyjä.

0 % sikonia
0 % alkoholia
0 % parabeenejä
0 % mineraaliöljyjä
0 % muita keinotekoisia lisäaineita

– Tuotteita ei ole testattu eläimillä.
– PETA* (People for the Ethical Treatment of Animal)

SERTIFIOINTI JA YHTEISKUNNALLINEN VASTUU

Sertifiointien yksi ongelma on siinä, että yritysten on ostettava ne kalliilla hinnalla. Kaikilla ei ole siihen mahdollisuutta. Shankaralla, jonka kulujen jälkeinen tuotto  menee hyväntekeväisyyteen, sertifioinnin ostaminen olisi pois avuntarvitsijoilta.

Shankaran tuotto ohjataan humanitäärisiin hankkeisiin ympäri maailmaa International Association for Human Values (IAHV) valvonnassa.

SUURIMMALLA OSALLA TUOTTEISTA VEGAANI-SERTIFIKAATTI

Suurin osa ihonhoitotuotteista ei sisällä eläinkunnan tuotteita. Ne ovat saaneet PETA:n myöntämän Vegaani-sertifikaatin. Tätä Shankara kantaa ylpeydellä, koska tämä virallisesti takaa sen eettisyyden myös luontoa ja eläimiä kohtaan. Shankara tekee kaiken voitavansa myös kierrättämisen eteen.

– Tuotteita ei ole testattu eläimillä.
– PETA* (People for the Ethical Treatment of Animal

TUOTETEHOKKUUS VAILLA VERTAANSA

Energisoitu, ihoa uudistava Ayurveda Energen™ -ravinneyhdiste

Avainasemassa Shankaran tuotteiden tehokkuudessa on ainutlaatuinen, energisoitu ja ihoa uudistava Ayurveda Energen™ -ravinneyhdiste, joka sisältää runsasenergistä ATP:tä (adenosiinitrifosfaattia), luonnon omaa soluenergisoijaa.

ATP on elintärkeä kehon jokaiselle solulle

ATP on alullepaneva välittäjäaine kaikissa solutoiminnoissa. Ikääntyessämme solujen ATP-määrät pienenevät, samoin laskee myös niiden elinvoima. Shankara tarjoaa ongelmaan ratkaisun luonnonmukaisen, ihoon hyvin imeytyvän ja stabiloidun ATP:n avulla, mikä käynnistää tehokkaan ikääntymisen vastaisen prosessin lisäämällä solujen aineenvaihduntaa ja siten myös niiden voimallisen uudistumisen.

Harvinaiset energian superjohdattimet

Ayurveda Energen™ -ravinneyhdiste sisältää myös harvinaisia energian superjohdattimia homeopaattisessa muodossa kuten kultaa, rodiumia ja iridiumia, jotka huipentavat tuotteiden sisältämien ainesosien tehokkuuden. Yhdessä muiden luonnonmukaisten ja aikaansa edellä olevien ainesosien kanssa ravinneyhdiste saa aikaan hehkeän, tasapainoisen
ja kauniin ihon.

Lisätietoa Shankaran ihonhoitotuotteista

www.auram.fi

Ayurveda

Ayurveda on maailman vanhinta luontaislääketiedettä ja ihmiskunnan ensimmäinen lääketieteellinen järjestelmä. Ayurveda kehittyi muinaisessa Intian korkeakulttuurissa, jossa sen sisältämä hyvinvointi- ja terveystieto oli osa ihmisten päivittäistä elämää. Vuosituhansien saatossa Ayurveda ei ole hävinnyt. Se sisältää hyvin syvällisen tiedon kehon ja mielen välisestä tasapainosta.

Kiinnostus Ayurvedaa kohtaa on voimakkaassa kasvussa myös Suomessa. Sitä kutsutaan Intian kruununjalokiveksi. Intiassa on perustettu oma ministeriö edistämään joogaa  ja perinteistä intialaista terveydenhoitoa eli Ayurvedaa. (Ayurveda lausutaan ajurveeda)

 

Muut tuotteet

Lehtosuon hoitoturvetuotteet

100 % luonnollinen ja kotimainen hoitoturve

Ekohoitola Balanzasta saatavilla LehtoPeat-turvetuotteita.
Hoitoturve soveltuu mm. hiuspohjan hoitoon, jalka- ja käsihoitoon.

Aqva Finland Oy – vedenpuhdistus

Balanzasta on saatavilla Aqva Finlandin juomaveden puhdistuskannuja ja
käyttöveden puhdistuslaitteita, myös muita Aqvan vettä suodattavia tuotteita.
”Vesi kaunein voitehista”

Lämpimästi tervetuloa!