Ekohoitola Balanza

Soma Uplifting -kasvojen hieronta

MITEN HOITO TEHDÄÄN

Tehokkaassa Soma Uplifting -kasvojen hieronnassa käydään läpi napakoilla sormipyöritysliikkeillä ja sormipainalluksilla kasvot, kaula, rinta-alue ja pää. Hieronta lisää lihaskudosten kimmoisuutta ja niiden aineenvaihduntaa. Hoito kiinteyttää kasvoja, hehkeyttää ihoa, voimauttaa mieltä ja koko kehoa.

MIKSI KASVOT TARVITSEVAT LIHASHUOLTOA

Kasvojen ja kaulan alueella on yli 50 lihasta. Nykyinen kiireinen elämänrytmi lisää myös kasvojen lihaksiin, kaulaan ja hartioihin kireyttä ja erilaisia jännitystiloja. Kun energian, hapen ja ravinteiden liikkuminen estyy, vähentyvät myös kasvolihasten liikkuvuus, ilmeikkyys ja ihon heleys.

MITEN HOITO VAIKUTTAA

Soma-sana tarkoittaa elämän eliksiiriä, elämän energiaa, jota Soma Uplifting-kasvojen hieronta aktivoi.

HOITOTULOKSIA

– kasvolihasten kireys ja jännitystilat vähentyvät
– niiden kimmoisuus ja aineenvaihdunta paranevat
– kasvolihakset vahvistuvat ja kiinteytyvät
– kasvojen väri tasoittuu ja kirkastuu
– rasitus silmien alueella vähenee
– turvotus pienenee hoitoalueella
– päänahan kireys helpottuu
– päänsärky lievittyy
– hidastaa iän tuomia muutoksia
– iho näyttää nuorekkaammalta
– voimauttaa ja energisoi ihoa, mieltä ja koko kehoa

SOMA UPLIFTING -KASVOHOITOON SISÄLTYY

Sisältyy: ihon alkupuhdistus, tehoseerumi, Soma Uplifting –kasvojen hieronta ja Klassinen kasvojen hieronta (hierontojen kesto n. 40 min), kuorinta, hoitonaamio ja loppuvoiteet.

Hinta: 108 € kokohoidon kesto noin 1 ½ h

SOMA UPLIFTING -KASVOJEN HIERONNAN SYNTY

Lapsuusiästäni alkaen olen saanut nähdä ja kokea monenlaisia hoitoja ja hierontatekniikoita tutustuessani vanhempieni mukana ja myöhemmin yksin eri maiden kulttuureihin. 14-vuotiaana suoritin ayurvedisen pulssidiagnoosikurssin.

Erilaiset hierontamenetelmät alkoivat kiinnostaa minua entistä enemmän valmistuttuani vuonna 1999 kosmetologiksi. Ammattiosaamistani olen myös kehittänyt lukuisissa koulutuksissa Suomessa ja ulkomailla.

Tullessani äidiksi 35-vuotiaana aloin kiinnostua menetelmistä, joilla kasvojen ihoa voisi kiinteyttää ilman konehoitoja. Monia koneilla tehtäviä hoitoja ei voi tehdä muun muassa odotusaikana, vaikka ihon kunto sitä kaipaisikin. Kaksi vuotta myöhemmin, toisen lapsen saatuani ja lähetessäni neljänkymmenenvuoden ikää, alkoi oma kasvoja kiinteyttävä hierontamenetelmäni muotoutua. Yhdistin spontaanisti kaikkia aikaisemmin oppimiani hierontatekniikoita ja loin niistä jotain uutta. Testasin hierontaa aluksi omilla kasvoillani ja hyvät tulokset alkoivat näkyä.

Kehittämäni hoitomenetelmä sisältää vaikutteita muun muassa akupunktiosta, lymfaterapiasta ja ikiaikaisesta Ayurveda-terveystieteestä.

Jatkoin hierontamenetelmäni testaamista lähipiirissäni. Hyvien tulosten innoittamana aloin kokeilla sitä myös muiden hoitojen yhteydessä asiakkailleni. Ja kehuja ja kiitosta ropisi. Oli oikea aika siirtää ajatus käytäntöön. Hieronta-menetelmäni sai nimen: Soma Uplifting –kasvojen hieronta tammikuussa 2015.

AJANVARAUS: 050 411 7959 Satu-Aamu Kangas, SKY-Yo-ekokosmetologi
– Soma Uplifting –kasvojen hieronnan kehittäjä ja kouluttaja

Muut kasvohoidot

KASVOHOIDOT
DITELLE 900 -ERITYISKASVOHOIDOT
AJARA-KOHOTUSKASVOHOITO
KASVOJEN KONEELLISET LIFTING-HOIDOT
MIKROHIONTA

PERFECTHA-TÄYTEAINEINJEKTIO
KESTOVÄRJÄYKSET
IHOKARVOJENPOISTO
DIATERMIA-HOIDOT – IHON HÄIRIÖTEKIJÖIDEN POISTO