Ekohoitola Balanza

Ditelle 900 Erikoiskasvohoidot

Kotimainen Ditelle 900- laite on erittäin monipuolinen yhdistelmähoitolaite, joka sisältää erilaisia ultraääni ja sähköhoitomuotoja kasvojen ja vartalon tulokselliseen hoitoon.

Turvallinen ja hyvät hoitotulokset

Ditelle-laitteille on erityisen tärkeää turvallisuus ja hoitojen tehokkuus. Laitteiden hoito-ohjelmat täyttävät lääketieteellisille laitteille asetetut vaatimukset ja niiden lähtöarvot vastaavat tarkasti ilmoitettuja. Näin voidaan olla varmoja hoidon laadusta ja hyvästä hoitotuloksesta.

Yksilölliset hoidot – sopivat naisille ja miehille

Hoitoja ei tarvitse päättää etukäteen, vaan asiantuntijamme auttaa hoitovalinnoissa. Jokainen hoito tai hoitokokonaisuus suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan kanssa hänen toiveitaan kuunnellen. Ditelle-hoito (-hoidot) voidaan myös yhdistää myös muihin hoitoihin.

Esimerkiksi: Ditelle -laitehoitoihin voidaan yhdistää käsin tehtävä kasvojenhieronta. Kulmien ja ripsien kestovärjäyksen yhteyteen voi liittää silmänympärysihon hoito Ditelle-laitteella. Ditelle -laitehoitoihin on mahdollista yhdistää moni muu hoitolamme hoito.

KASVOHOITOJEN PÄÄASIALLISET HOITOKOHTEET:
– Kasvojen kohotus
– Ihon kiinteytys
– Silmien- ja huulten ympärys sekä kaulan ihon kiinteytys
– Silmäpussien hoidot
– Couperosa-, pigmentti- ja aknehoidot

DITELLE 900 -KASVOHOITOJEN HINNASTO

DITELLE PERUSKASVOHOITO 118 € noin 1 1/2 h

Sisältyy: alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihonpuhdistus, ultraääni-imeytys ja -kosteutus, kuorinta, rentouttava hieronta, hoitonaamio ja loppuvoiteet.

DITELLE LIFTING -KASVOHOITO 128 € noin 1 ½ h

Sisältyy: alkupuhdistus, ihoanalyysi, kasvojen ja kaulan kiinteytyshoito, kuorinta, rentouttava hieronta, hoitonaamio ja loppuvoiteet.

DITELLE ERIKOISKASVOHOITO 138 € noin 1 ½ h (acne, couperosa, kuiva iho)

Sisältyy: alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihonpuhdistus, ultraääni-imeytys ja -kosteutus, paikallinen erikoishoito ongelmakohdille, kuorinta, rentouttava hieronta, hoitonaamio ja loppuvoiteet.

DITELLE LUXUS-KASVOHOITO 168 € noin 2 h

Sisältyy: alkupuhdistus, ihoanalyysi, ihonpuhdistus, ultraääni-imeytys ja -kosteutus, kasvojen ja kaulan kiinteytyshoito, silmänympärys- ja huuliryppyhoito, kuorinta, rentouttava hieronta, hoitonaamio ja loppuvoiteet.

DITELLE 900 -SARJAHOIDOT KASVOILLE

Sarjahoidon hoitokerrat 1 – 2 kertaa viikon välein.
Yhteensä noin 5 – 10 hoitokertaa

– Kasvojen ja kaulan kiinteytys 58 € 30 min

– Silmäryppyhoito 38 € 15 min

– Silmäpussihoito 38 € 15 min

– Acne- / couperosa- / kuivan ihon hoito + 58 € 30 min

AJANVARAUS: 050 411 7959 Satu-Aamu Kangas, SKY-Yo-ekokosmetologi

Hoitomuotojen esittely

Ditelle 900 on monipuolinen yhdistelmähoitolaite

Ditelle 900 sisältää erilaisia ultraääni ja sähköhoitomuotoja kasvojen ja vartalon hoitoon. Hoidot voidaan tehdä ultraäänellä tai HV-virralla (High Voltage) tai lihasstimulaatiovirralla tai näitä hoitomuotoja yhdistelemällä (yhdistelmähoidot).

LEMPEÄT ULTRAÄÄNIHOIDOT SOPIVAT KAIKILLE IHOTYYPEILLE

Lempeät, mutta tehokkaat ultraäänihoidot sopivat kaikille ihotyypeille ja niiden vaikutus näkyy heti. Ultraäänen tehokkuus perustuu siihen, että se vilkastuttaa ihon aineenvaihduntaa ja kehon kuonanpoistojärjestelmää. Ultraäänen energia tunkeutuu kudokseen ja lisää solukalvojen läpäisevyyttä. Tämä helpottaa ja tehostaa tehoaineiden imeytymistä nopeasti ihoon ja kuona-aineiden poistumista hoitoalueelta. Ultraääni myös rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja lievittää kipua.

KASVOJA KIINTEYTTÄVÄT LIHASSTIMULAATIOHOIDOT

Lihastimulaatiovirrat aktivoivat ja vahvistavat kasvolihaksia. Virralla saadaan aikaan selvästi havaittavia kasvolihasjumppaa vastaavia lihassupistuksia. Tämä, veitsetön kasvojenkohotus, on tehokas kasvojen kiinteytyshoito. Hoito parantaa myös verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Lihasstimulaatiohoito voidaan tehdä joko koko kasvoille tai kasvojen osa-alueille: yläluomeen (sen kohottamiseen), poskiin, leukapieliin ja kaksoisleukaan. Hoidettaviin lihaksiin kohdistetaan useita supistuksia erikoiselektrodilla. Myös muuten vaikeasti hoidettavat kasvolihakset saadaan aktivoitumaan, vahvistumaan ja kiinteytymään.

Lihasstimulaatiohoitoja voi tehdä yksin tai muiden kasvohoitojen yhteydessä. Hoitoja suositellaan sarjahoitoina. Hoitokertojen määrä riippuu hoitokohteen ongelmasta. Yleensä suositellaan noin 5 – 10 kerran hoitosarjaa ja sen jälkeen ylläpitohoitoja kerran kuukaudessa.

HV-VIRTA (HIGH VOLTAGE)

HV-virta on hellävaraista, miellyttävän tuntuista, tavallista mikrovirtaa tehokkaampaa virtaa. Tämä virtamuoto sopii hoitamaan kasvojen herkkiä alueita (mm. kaula, huultenympärykset). HV-virran avulla saadaan poistettua tehokkaasti turvotusta silmänympärysiholta. Sitä käytetään myös silmänympärysihon juonteisiin ja muihin yksittäisiin juonteisiin (mm. nasolabiale-poimu, “sibeliusrypyt”). Hoito voidaan tehdä omana hoitonaan tietyille alueille tai yhdistää muihin hoitoihin.

DITELLE 900 -YHDISTELMÄHOITO KASVOILLE

Ditelle 900 -yhdistelmähoito on todellinen tehohoito, jonka tulokset näkyvät kasvoilla heti muun muassa kasvojen ihonvärin tasoittumisena ja ihon kuulakkuutena. Iho on kuitenkin parhaimmillaan muutama päivä hoidon jälkeen. Yhdistelmähoito on tehokas “kauneushoito”. Ainutlaatuinen hoito yhdistää ultraäänen ja TNS-virran, jolloin se tarjoaa molempien hoitomuotojen edut samalla hoitokerralla. Se on siis kaksi tehokasta hoitoa yhtä aikaa!

Tarvittaessa hoitoon voidaan lisätä kasvojen ongelma-alueiden hoito esimerkiksi silmänseudulle tai kaulalle. Herkkien alueiden hoidoissa käytetään HV-virtaa. Parhaimpaan ja pysyvimpään tulokseen päästään sarjahoidolla.

HOITOESTEET! Ditelle 900 -hoidot estää raskaus, kilpirauhasen liikatoiminta, sydänsairaus (sydämentahdistin) ja metalliset implantit. Hoitolassamme on valittavissa myös muita vaihtoehtoisia hyviä hoitomuotoja Ditelle-hoitojen tilalle.

Muut kasvohoidot

KASVOHOIDOT
SOMA UPLIFTING -KASVOJEN HIERONTA
AJARA-KOHOTUSKASVOHOITO
KASVOJEN KONEELLISET LIFTING-HOIDOT
MIKROHIONTA

PERFECTHA-TÄYTEAINEINJEKTIO
KESTOVÄRJÄYKSET
IHOKARVOJENPOISTO
DIATERMIA-HOIDOT – IHON HÄIRIÖTEKIJÖIDEN POISTO